Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor u delen betreffende bestanden aan pc

U kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor uw computer zouden moeilijk is. Moderne overvloed biedt echter veel oplossingen. In datgene artikel leert u hoedanig u beslist programma kiest om bestanden naar jou computer aan te zetten – naar welke criteria u zullen zoeken en welke indien de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een buitengewoon -programma aan het online overzetten met bestanden bij kiezen, zouden u aan verschillende tonen letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit bestaat het eerste dat met je opkomt. We moet niet dit persoonsgegevens in handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal -services die in dit artikel belanden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is absoluut onderwerp voordat een eigen artikel, dus laat u de aan specialist bedragen.

Gemak

Dat is dezelfde van de voornaamste factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een nl.dataroom-providers.org -platform. Deze behelzen functies die het bedragen van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Jouw gemak van het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent met een paar stappen vinden.

Keuze om documenten rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Om dit uit te voeren, worden meestal aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle beschikken over over jij verzenden of ontvangen met bestanden.

Ingeval het bestand kan belanden bewerkt, zou het de geschiedenis van het bewerken zijn.

Het is erg geweldig indien er op de pc-versie ook dezelfde mobiele variatie komt.

Bevelen

Iedereen kan het beste tarief kiezen met een goede prijs plus niet te regelmatig betalen voordat wat jullie niet met plan voorkomen te gebruiken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enig niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer heel anders bestaan in opslagservices. Ondertussen sommige jullie toestaan vanwege bestanden betreffende 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service van Apple is beschikbaar voordat eigenaren betreffende iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een pakket van elke Apple-services, deze niet slechts cloudopslag omvat, maar tevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het beste voordeel zijn de snelle synchronisatie betreffende bestanden ervoor alle apparaten, waardoor ze snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen tussen Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het platform kan alsmede dienen wanneer een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de schijf als server te verwerken om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft veelvuldig coole tools die het werk vereenvoudigen. Leuke tips bij de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in uw applicaties door dit fabrikaat.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te werken in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te beluisteren en jullie prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden bovendien zien in de map waar ze waren voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat dus snelle en gemakkelijke integratie met is andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.