swiet watra

Deze baden worden gebruikt om geestelijk verfrissing te bieden en om de geestelijke uitstraling te versterken. Een switi watra, opo jeje behandeling is erop gericht om de aura (kra) te verbeteren en op te fleuren.

swiet watra

Een krachtig geluksbad doordrenkt met heerlijke parfums, oliën en bloemen. Een sweet watra is ontworpen om de balans tussen lichaam en geest te versterken, waardoor je je beter zult voelen. Deze verhoogde welzijnstoestand zal ook uitstralen, waardoor de wegen naar succes, welzijn en geluk gemakkelijker toegankelijk worden.

Een sweet watra kan meerdere keren per jaar ondergaan worden en wordt vaak gebruikt bij het behalen van doelen, zoals het halen van een rijbewijs of een examen. Het wordt ook veel toegepast tijdens de jaarwisseling om het nieuwe jaar goed in te luiden.
winti behandeling switie sweet watra

opo jeje watra

Een opo jeje watra is een krachtig kruidenbad dat heerlijk ruikt en verrijkt is met parfums, oliën en fruit. Het wordt meestal gebruikt na een moeilijke periode in het leven en heeft als doel de aura (kra) te versterken, zodat de persoon beter bestand is tegen negatieve invloeden van anderen.