geluk en welzijnsbaden

Deze baden worden toegepast voor geestelijke verfrissing en om uw geestelijke uitstraling te bekrachtigen. Een switi watra, opo jeje behandeling heeft als doel om de aura (kra) op te fleuren.

switi watra

Een krachtig geluk bad ruikend naar heerlijke parfums vermengd met oliën en bloemen. Een sweet watra heeft als doel om de balans tussen mens en geest te versterken zodat u zich lekkerder in uw vel gaat voelen. Door deze ervaring zult u dit ook gaan uitstralen waardoor de wegen naar succes, welzijn en geluk makkelijker en toegankelijker worden. Een sweet watra kan men meerdere keren per jaar ondergaan, en word ook veel toegepast bij het behalen van doelen (zoals rijbewijs, examen etc.) en tijdens een jaarwisseling om goed het nieuwe jaar in te luiden.
winti behandeling switie sweet watra

opo jeje watra

Een opo jeje watra is een heerlijk ruikend en krachtig kruiden bad met parfums, oliieen en heerlijk soorten fruit. Een opo jeje wordt meestal toegepast na een zware periode in het leven en heeft als doel om de aura (kra) te versterken zodat de persoon meer bestand is tegen negatieve invloeden van mensen.