afspraak maken

Door mond tot mond naamsbekendheid ontvangt Baaswaterval veel winti consult aanvragen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd word vrijgemaakt voor een consult werkt Baaswaterval op afspraak. Op deze manier kan Baaswaterval u discreet ontvangen en te werk gaan. Het is ook mogelijk om door middel van een foto een consult op afstand te doen.

consult informatie

Witte kaars voor winti rituelen door een bonuman# Baaswaterval heeft van te voren geen inhoudelijke informatie van u nodig om succesvol een winti consult (kot luku) te verrichten. Wij vragen u daarom ook om tijdens het maken van een afspraak geen onnodige informatie te verstrekken.

# Voor een regulier consult afspraak word maximaal 30 minuten gereserveerd in de agenda. Voor een consult op afstand word een terugbel afspraak gereserveerd voor maximaal 30 minuten.

# Op kantoor is het toegestaan iemand mee te nemen. U mag zelf bepalen of deze persoon in de kamer aanwezig is om te mee luisteren of plaats mag nemen in de wachtruimte (maximaal 2 personen per consult).

# Winti praktijk Baaswaterval bevindt zich op de 1e verdieping dat alleen bereikbaar is met een trap. Voor mensen die slecht ter been zijn hou hier a.u.b. rekening mee.

# Het is helaas niet mogelijk eerder een afspraak te maken dan de beschikbare tijden en dagen vermeld op het reserveringsformulier. Indien u eerder een afspraak wenst kunt u gebruik maken van de optie spoedconsult. 

Consult tarieven

Regulier consult op kantoor
€50,- euro per persoon

Spoed consult op kantoor
€150,- euro per persoon

* Exclusief € 0,50 cent I-Deal transactiekosten

* Spoed consulten betaald u vooraf met I-Deal


Consult op afstand (foto)
€75,- euro per foto

* Exclusief € 0,50 cent I-Deal transactiekosten
* Consulten op afstand betaald u vooraf met I-Deal

Baaswaterval's werwijze

# Geen voor verhaal nodig voor een afspraak
# Gedetailleerde consult informatie
# Communiceert gemoedelijk en rustig (ook in trancetoestand)
# U bent vrij om vragen te stellen
# Werkt discreet en op afspraak
# Al meer dan 25 jaar eerlijk, vertrouwd en ervaren op winti gebied

Online Agenda


Heeft u nog vragen?
  • Neem dan contact met ons op:
  • Telefonisch: 010-4501781
  • per email: ln.lavretawsaab@wb
  • Whatsapp: Klik hier