afspraak maken

Baaswaterval ontvangt veel aanvragen voor winti consults door mond-tot-mondreclame. Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd is voor een consult, werkt Baaswaterval op afspraak. Op deze manier kan Baaswaterval u discreet ontvangen en efficiënt te werk gaan. Het is ook mogelijk om op afstand een consult te krijgen door middel van een foto.

consult informatie

Witte kaars voor winti rituelen door een bonuman# Baaswaterval heeft voor een succesvol winti consult (kot luku) geen voorafgaande inhoudelijke informatie van u nodig. We verzoeken u daarom om bij het maken van een afspraak geen onnodige informatie te verstrekken.
# Voor een reguliere afspraak voor een consult wordt maximaal 30 minuten in de agenda gereserveerd. Voor een consult op afstand wordt een terugbelafspraak gemaakt, ook voor maximaal 30 minuten.
# Het is toegestaan om iemand mee te nemen naar ons kantoor. U kunt zelf beslissen of deze persoon in de kamer aanwezig mag zijn om mee te luisteren of plaats mag nemen in de wachtruimte (maximaal 2 personen per consult).
# De winti-praktijk van Baaswaterval bevindt zich op de eerste verdieping, die alleen bereikbaar is via een trap. Houd hier rekening mee als u slecht ter been bent.
# Het is helaas niet mogelijk om een afspraak te maken voor een eerder moment dan de beschikbare dagen en tijden vermeld op het reserveringsformulier. Als u een afspraak eerder wenst, kunt u gebruik maken van de optie spoedconsult.

prijzen

Regulier consult op kantoor
€50,- euro per persoon

Spoed consult op kantoor
€150,- euro per persoon
* Excl. € 0,50 cent I-Deal transactiekosten
* Spoed consulten betaald u vooraf met I-Deal

Consult op afstand (foto)
€75,- euro per foto
* Excl. € 0,50 cent I-Deal transactiekosten
* Consulten op afstand betaald u vooraf met I-Deal
Werkwijze

# Geen voor verhaal nodig voor een afspraak
# Gedetailleerde consult informatie
# Communiceert gemoedelijk en rustig (ook in trancetoestand)
# U bent vrij om vragen te stellen
# Werkt discreet en op afspraak
# Al meer dan 25 jaar eerlijk, vertrouwd en ervaren op winti gebied

Online Agenda


Heeft u nog vragen?