watra baden

Baaswaterval heeft een krachtige specialiteit op het gebied van winti kruidenbaden, ook wel bekend als “winti wasi” onder Surinamers. Praktijk Baaswaterval heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verwijzen van cliënten uit Nederland en België voor deze baden.

Met een diepgaande kennis van de Surinaamse winti-cultuur en de geestelijke bijstand van de obia winti’s, heeft Baaswaterval een krachtige specialiteit ontwikkeld op het gebied van reiniging (uitdrijving van zwarte magie), geestelijke verrijking (winti watra) en bescherming. Winti wasi’s worden toegepast om verschillende redenen:

hebi watra

Hebi watra kruiden wasi behandelingEen veelvoorkomend ritueel in de Surinaamse cultuur is de hebi watra, een kruidenbad dat bekend staat om zijn krachtige werking. Het doel van dit bad is om mensen te bevrijden van negatieve energieën en zwarte magie, zoals bakru’s, fyo fyo, familievloeken en yorka’s. Tijdens het ritueel van het kruidenbad wordt gebruik gemaakt van de krachtige werking van de hebi watra om de negatieve energieën te verzwakken, waardoor obia’s de persoon beter kunnen verlossen van geestelijke lasten.

winti watra

Watra winti kruiden behandelingBinnen de Surinaamse winti-cultuur wordt aangenomen dat elke persoon wordt bijgestaan door geestelijke begeleiders, zoals voorouders en winti’s. Voor de meeste Surinamers is het vanzelfsprekend om deze geestelijke begeleiders te onderhouden, omdat dit hen minder kwetsbaar maakt voor negatieve energieën (zoals zwarte magie) en geestelijke problemen helpt voorkomen. Deze behandeling helpt ook ruimte te creëren voor ontwikkeling en geestelijke vooruitgang.

swiet watra

Sweet watra kruiden behandelingIn de Surinaamse cultuur is het gebruikelijk om tijdens de jaarwisseling een geluksbad te nemen, ook wel bekend als een “switi watra”. Het doel van dit bad is om het nieuwe jaar fris en voorspoedig in te luiden. Naast het nieuwjaarsbad worden switi watra baden ook genomen na een zware periode in het leven. Een switi watra wordt vaak gezien als een geestelijke verfrissing en kan helpen om de aura (“Kra”) op te fleuren.

© 2009-2024 | Winti Praktijk Baaswaterval