Schepper in de Winti-religie

In de winti religie wordt Anana Keduama Keduampo vereerd als de schepper van hemel en aarde. Dit centrale figuur heeft de winti’s, of spirituele energieën, geschapen om mensen en dieren te beschermen tegen negatieve invloeden. Anana Keduama Keduampo speelt een belangrijke rol in de Surinaamse winti-cultuur en wordt gezien als de bron van alle leven en energie. Zo ook bij Baaswaterval, gevestigd in Rotterdam.

Consulten zonder voorkennis

Bekend in de media

Culturele behandelingen

Afspraak maken

Je hebt de keuze om langs te komen op kantoor of een foto te sturen voor een consult op afstand.
Reserveer jouw consult vandaag nog en ervaar zelf hoe Baaswaterval jou kan helpen.
vol = vol
winti-obiaman-bel

De betekenis van de schepper in de Winti-religie

Anana Keduama Keduampo, de schepper in de Surinaamse winti religie, wordt beschouwd als de ultieme bron van wijsheid en kracht. Zijn energieën worden aangeroepen voor bescherming, reiniging en genezing. Het respecteren en eren van de schepper is belangrijk voor het behouden van balans en harmonie in het leven. De invloed van Anana Keduama Keduampo strekt zich uit tot alle aspecten van de winti rituelen, en zijn zegeningen zijn onmisbaar voor geestelijk welzijn. Al zijn kennis en kunnen hebben wij geïntegreerd binnen onze winti praktijk. Onze rituelen zijn ontworpen om je te helpen negatieve energieën los te laten en een diepere spirituele verbinding te vinden.

Ben je geïnteresseerd om meer te leren over de schepper in de Winti-religie?

Bezoek onze praktijk voor authentieke winti-behandelingen

Wil je de krachtige voordelen van de winti rituelen zelf ervaren? Bezoek onze praktijk voor diepgaande winti behandelingen en kruidenbaden. Laat je begeleiden door ervaren specialisten die de wijsheid van de schepper in de winti religie respecteren en toepassen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe de kracht van Anana Keduama Keduampo je leven kan verrijken.

in de media
Interviews, media berichten en televisie uitzendingen met Baaswaterval