kotluku consult

Een consult (ook wel een “kotluku” genoemd) met Baaswaterval is niet alleen een belevenis maar ook erg gedetailleerd en zeer informatief. Bijzonder aan zijn werkwijze is dat Baaswaterval van tevoren geen inhoudelijke informatie van je nodig hebt om een succesvol winti consult (kotluku) te verrichten. “Het is juist mijn bedoeling om jou te vertellen waarvoor je naar mij bent gekomen”, aldus de heer Baaswaterval zelf.  Baaswaterval kan op deze manier werken omdat hij op geestelijk niveau wordt begeleid door obia winti’s die Baaswaterval informeren over de persoon die voor hem zit.

Vaak krijg Baaswaterval al informatie door aan de hand van een naam. Meestal gebeurt dit in de nacht voordat een afspraak plaats vindt. In een winti droom krijgt hij informatie over de personen die de volgende dag een afspraak hebben. Baaswaterval start vaak het consult door te vertellen wat hij die nacht heeft doorgekregen.

 

 

 

 

trancetoestand

Tijdens een consult (kotluku) verkeert Baaswaterval in een rustige trancetoestand (een trance houdt in dat een winti engel bezitneemt van de persoon). Door jarenlange ervaring gebeurt dit zeer rustig, snel en gemoedelijk. “mie au djompo pas te moe moes fetie”, ofwel ik spring pas op als ik tegen boze geesten moet vechten, vertelde ooit een van zijn obia’s (winti engelen)

Tijdens een kotluku consult communiceert Baaswaterval zeer rustig en geduldig. Zijn winti engelen zijn zeer oud en ervaren met mensen. Baaswaterval vraagt voordat een kotluku consult begint of alles verteld mag worden. Hierin kun je zelf bepalen of je alles wilt weten of niet.

Van de kotluku consulten met Baaswaterval mag je gerust verwachten dat je gedetailleerde informatie krijgt, wat je voor jezelf kunt verifiëren. Mocht blijken dat uit een consult een winti behandeling noodzakelijk is, dan kan de heer Baaswaterval je hierover vrijblijvend informeren.

consult op afstand (foto)

Indien u niet langs wilt komen op kantoor dan kunt u ook een afspraak maken voor een consult op afstand. Voor een consult op afstand heeft Baaswaterval een recente foto van u nodig. Aan de hand van uw foto zal Baaswaterval een consult doen. Een consult op afstand werkt ander dan een consult op kantoor. Tijdens een consult op kantoor raakt Baaswaterval in een trance om op deze manier antwoord te geven op uw vragen. Met een consult op afstand krijgt Baaswaterval informatie door over de persoon aan de hand van Boodschappen in zijn slaap.

Surinaams houtsnijwerk bankje

consult tarieven

Regulier consult op kantoor
€50,- euro per persoon


Spoed consult op kantoor
€150,- euro per persoon
* Exclusief € 0,50 cent I-Deal transactiekosten

* Spoed consulten betaald u vooraf met I-Deal


Consult op afstand (foto)
€75,- euro per foto

* Exclusief € 0,50 cent I-Deal transactiekosten
* Consulten op afstand betaald u vooraf met I-Deal

Baaswaterval's werwijze

# Geen voor verhaal nodig voor een afspraak
# Gedetailleerde consult informatie
# Communiceert gemoedelijk en rustig (ook in trancetoestand)
# U bent vrij om vragen te stellen
# Werkt discreet en op afspraak
# Al meer dan 25 jaar eerlijk, vertrouwd en ervaren op winti gebied

Online Agenda


Heeft u nog vragen?
  • Neem dan contact met ons op:
  • Telefonisch: 010-4501781
  • per email: ln.lavretawsaab@wb
  • Whatsapp: Klik hier