kotluku consult

Een consult bij Baaswaterval, ook wel bekend als een “kotluku”, is niet alleen een bijzondere belevenis, maar ook uiterst gedetailleerd en informatief. Wat zijn werkwijze uniek maakt, is dat hij geen voorkennis nodig heeft om een succesvol consult uit te voeren. Volgens Baaswaterval is het juist zijn bedoeling om jou te vertellen waarvoor je naar hem toe bent gekomen. Dit komt doordat hij op geestelijk niveau wordt begeleid door obia winti’s, die hem informatie verstrekken over de persoon die tegenover hem zit.

Agio sigaar voor de ing wintiVaak ontvangt Baaswaterval al informatie over de persoon aan de hand van hun naam. Meestal gebeurt dit in de nacht voorafgaand aan de afspraak. In een winti-droom ontvangt hij informatie over de personen die de volgende dag een afspraak hebben.

Baaswaterval begint het consult vaak door te vertellen wat hij die nacht heeft doorgekregen.

winti trance

Tijdens een consult (kotluku) verkeert Baaswaterval in een rustige trancetoestand (een trance houdt in dat een winti engel bezitneemt van de persoon). Door jarenlange ervaring gebeurt dit zeer rustig, snel en gemoedelijk. “mie au djompo pas te moe moes fetie”, ofwel ik spring pas op als ik tegen boze geesten moet vechten, vertelde ooit een van zijn obia’s (winti engelen)

Tijdens een kotluku consult communiceert Baaswaterval zeer rustig en geduldig. Zijn winti engelen zijn zeer oud en ervaren met mensen. Baaswaterval vraagt voordat een kotluku consult begint of alles verteld mag worden. Hierin kun je zelf bepalen of je alles wilt weten of niet.

Van de kotluku consulten met Baaswaterval mag je gerust verwachten dat je gedetailleerde informatie krijgt, wat je voor jezelf kunt verifiëren. Mocht blijken dat uit een consult een winti behandeling noodzakelijk is, dan kan de heer Baaswaterval je hierover vrijblijvend informeren.

Foto consult

Als u geen tijd of gelegenheid heeft om persoonlijk langs te komen op kantoor, biedt Baaswaterval ook de mogelijkheid voor een consult op afstand. Hiervoor heeft hij een recente foto van u nodig, waarmee hij het consult zal uitvoeren. Het proces van een consult op afstand is anders dan dat van een consult op kantoor. Bij een consult op kantoor raakt Baaswaterval in een trance om zo antwoorden te geven op uw vragen. Bij een consult op afstand ontvangt Baaswaterval informatie over de persoon aan de hand van boodschappen in zijn slaap.
Surinaams houtsnijwerk bankje

prijzen

Regulier consult op kantoor
€50,- euro per persoon

Spoed consult op kantoor
€150,- euro per persoon
* Excl. € 0,50 cent I-Deal transactiekosten
* Spoed consulten betaald u vooraf met I-Deal

Consult op afstand (foto)
€75,- euro per foto
* Excl. € 0,50 cent I-Deal transactiekosten
* Consulten op afstand betaald u vooraf met I-Deal

Werkwijze

# Geen voor verhaal nodig voor een afspraak
# Gedetailleerde consult informatie
# Communiceert gemoedelijk en rustig (ook in trancetoestand)
# U bent vrij om vragen te stellen
# Werkt discreet en op afspraak
# Al meer dan 25 jaar eerlijk, vertrouwd en ervaren op winti gebied

Online Agenda


Heeft u nog vragen?
  • Neem dan contact met ons op:
  • Telefonisch: 010-4501781
  • per email: ln.lavretawsaab@wb
  • Whatsapp: Klik hier