Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% zomer korting!!
Ook deze zomer voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 september 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Geestelijke verrijkingsbaden (Winti Wasi)
 De verschillende winti watra kruidenbaden hebben als doel de geestelijke begeleiders (winti´s) van een persoon te verrijken (versterken). Belangrijk van dit kruidenbad is de unieke samenstelling van de kruiden (wiries) en het kunnen waarnemen van de behoefde van de winti´s die de persoon begeleid (de baden kunnen soms naar behoefte van de winti´s afwijken van de standaard).

De winti watra kruidenbaden van de heer Baaswaterval worden altijd cultureel en traditioneel bereid met verse kruiden uit Suriname. De kruiden zijn bepalend voor de werking van het winti watra kruidenbad. Het is hierbij van belang om de herkomst van deze kruiden te achterhalen omdat de kruiden eerst cultureel en ceremonieel bereid dienen te worden alvorens het gebruik hiervan.

Tijdens het ondergaan van dit winti watra kruidenbad zal de heer Baaswaterval de persoon begeleiden met culturele gebeden en zich geestelijk wenden tot de winti´s van de persoon die op dat moment in de belangstelling staan. Ook is het gebruikelijk om tijdens dit ritueel wensen uit te spreken met als doel deze na te streven (of te worden nagestreefd).

De Surinaamse winti cultuur kent vele soorten winti watra kruidenbaden, met elk een eigen samenstelling van kruiden (wiries). Ook zijn een aantal van deze winti watra kruidenbaden aan regels en tijden verbonden (zowel voor, tijdens en na het ondergaan van de kruidenbad)

Overzicht van diverse winti watra kruidenbaden :

 • Aisa Watra
 • Leba watra
 • Fodu watra
 • Ingi watra’s
 • Obia Watra
 • Apuku watra
 • Kantamasi watra
 • Dumankaman watra
 • Kumanti watra 

 Baaswaterval's werkwijze op een rij:

 • Al meer dan 20 jaar eerlijk, vertrouwd en zeer ervaren op cultureel winti gebied
 • Verzekerd van sterke geestelijke bijstand(obia´s)
 • Behandelingen zijn inclusief kruiden (wiries)
  (u hoeft niet zelf te zoeken naar de benodigde wiries/kruiden)
 • Duidelijke uitleg en begeleiding voor, tijdens en na de behandeling
 • Wij beschikken over een eigen winti geprepareerde behandellocatie

Voordat een behandeling kan plaats vinden is het uiterst noodzakelijk om eerst een consult (luku) te ondergaan. Tijdens een consult wordt bekeken of/en welke behandeling in uw situatie wenselijk is.


Reserveer hieronder een consult afspraak
 • Door onze mond tot mond naamsbekendheid ontvangen wij dagelijks veel consult aanvragen. Om ervoor te zorgen dat wij voldoende tijd vrijmaken voor uw consult werken wij op afspraak. Op deze manier kunnen wij u ook discreet ontvangen en te werk gaan.

 • Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier direct een consult afspraak in de agenda reserveren. Wilt u dit toch liever telefonisch doen, klik dan hier voor het contact formulier en wij nemen dan telefonisch contact met u op. U mag ons ook altijd bellen voor een afspraak op het nummer (010) 450 17 81 (ma t/m vr 11:00 tot 15:00uur).

 • Nadat u een afspraak heeft gereserveerd ontvangt u per sms en e-mail een afspraak bevestiging.

Tip!! Rechts vindt u per stap uitleg om een afspraak te reserveren


 
Stap1

Kies bij "wat wilt u boeken" of u een afspraak wenst voor 1 of 2 personen.

De consult dagen zijn op de maandag(en) en dinsdag(en). Kies een datum en tijdstip wanneer u een consult afspraak wenst.


Beschikbare dagen
Niet beschikbare dagen (vol)
De dag dat u heeft geselecteerd
Beschikbare tijden op deze dag

Stap 2

Vul bij de gevraagde gegevens in.

Controleer of u een juist e-mail adres en telefoonnummer heeft opgegeven!!

U ontvangt namelijk een bevestigings e-mail en sms.

Stap 3

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigings e-mail (en sms) met hierin meer informatie over uw afspraak (route beschrijving)

E-mail niet ontvangen? Neem dan hier contact met ons op.