Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% zomer korting!!
Ook deze zomer voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 september 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Geluk & welzijnsbaden (Sweet watra en Opo Jeje Watra)
Deze baden worden toegepast voor geestelijke verfrissing en om uw geestelijke uitstraling te bekrachtigen. (Ook wel bekend als het opfleuren van de aura "Kra").

Sweet watra

 Een krachtig geluksbad, ruikend naar heerlijke parfums vermengd met oliën en bloemen, dit gecombineerd met Surinaamse culturele winti gebeden onder begeleiding van de heer Baaswaterval. Dit alles met als doel om de balans tussen mens een geest te versterken zodat u zich lekkerder in uw vel gaat voelen. Door deze ervaring zult u dit ook gaan uitstralen waardoor wegen naar succes, welzijn en geluk makkelijker en toegankelijker zullen worden.

Een sweet watra kan men meerdere keren per jaar ondergaan, en wordt ook veel toegepast bij het behalen van bepaalde doelen (rijbewijs etc.), jaarwisseling en op verjaardagen.

Opo Jeje watra

Een heerlijk ruikend krachtig bad met parfums, oliën gemengd met heerlijke fruit soorten.

Bij het bereiden en het ondergaan van dit geluksbad wordt er gesproken en cultureel gebeden onder begeleiding van de heer Baaswaterval. Dit alles met als doel om de aura "Kra" (en beschermers) te versterken en te laten stralen zodat de persoon bestand is tegen negatieve invloeden van mensen.