Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% zomer korting!!
Ook deze zomer voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 september 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Baaswaterval in de media
Door zijn ervaring en bijzondere werkwijze is de heer Baaswaterval al in diverse mediabronnen verschenen. Hieronder vindt u enkele interviews en een televisie uitzending.


 Max & Catherine (Televisie)

In het themagesprek van deze uizending vindt er een discussie plaats over Winti.  Bij Catherine is Baaswaterval, winti-genezer te gast en mensen die hij heeft behandeld. Verder een voodoo priesteres en een bestuurslid van de Vereniging tegen kwakzalverij.

Bekijk de uitzending..

 Lef! Magazine
LEF is hét magazine voor jongeren die leven met kanker. Lef wordt gelezen door jongeren en jongvolwassenen, maar ook door ouders, kinderoncologen en andere specialisten, kinderverpleegkundigen, pedagogisch medewerkers, psychologen, maatschappelijk werkers, leerkrachten en medewerkers van andere instellingen op het gebied van de gezondheidszorg.

Lees dit interview..

 Spiritueel tijdschrift Paravisie
ParaVisie is hét toonaangevende maandblad over spiritualiteit, natuurlijke geneeswijzen en het buitenzintuiglijke.

Lees dit interview..

 Radio Allekleuren
De heer Baaswaterval was in de periode van 2007 wekelijks te gast met een eigen cultureel programma op Radio Allekleuren