Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% korting op alle behandelingen!!
Ook deze herfst voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 oktober 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Kruidenbaden "Wasi"
Een van Baaswaterval’s krachtige specialiteiten zijn de winti kruidenbaden  “in culturele volksmond ook wel wasi genoemd”. Al ruim 20 jaar worden cliënten vanuit het heel Nederland (en België) verwezen naar Praktijk Baaswaterval voor het ondergaan van deze kruidenbaden.

Mede door de jarenlange ervaring van de heer Baaswaterval, kennis van de Surinaamse winti cultuur en bijstand van de obia´s heeft de heer Baaswaterval een bijzonder krachtige specialisme op het gebied van geestelijke verrijking, reiniging, uitdrijving, en bescherming tegen negatieve energieen. Culturele kruidenbaden past men toe voor uiteenlopende redenen:

 Geestelijk reinigen/uitdrijven en beschermen

In de Surinaamse winti cultuur is de "hebi watra" kruidenbad een van de bekendste wasi rituelen. Dit zeer krachtige kruidenbad zorgt voor verlossing van negatieve energieën en entiteiten (boze geesten). De hebi watra dient als hulpmiddel (ter afzwakking van de negatieve energieën en entiteiten) zodat de winti-genezer en zijn begeleiders (de obia´s) de persoon die deze behandeling ondergaat kan verlossen van zijn geestelijke lasten.

Lees verder..
   
 Geestelijk verrijking

De Surinaamse winti cultuur gaat ervan uit dat elk mens wordt bijgestaan door geestelijke begeleiders (voorouders en winti´s). Vanuit cultureel oogpunt is het zeer vanzelfsprekend om deze geestelijke begeleiders te onderhouden. Dit zorgt voor minder vatbaarheid voor negatieve energieën waardoor geestelijke problemen kunnen ontstaan. Hierdoor wordt ook meer ruimte gecreëerd voor geestelijke ontwikkeling en vooruitgang.

Lees verder..
   
 Geluk en welzijn

Bij het naderen van het einde van het jaar (maar ook op verjaardagen) is het voor veel Surinamers een traditie om diverse culturele geluksbaden "sweet watra" te ondergaan om zo fris en voorspoedig het nieuwe jaar in te luiden. Maar ook na een zware periode (in welk opzicht dan ook) kan een ieder wel wat geluk en welzijn gebruiken. Deze baden worden vaak toegepast voor geestelijke verfrissing en om uw geestelijke uitstraling te bekrachtigen. (Ook wel bekend als het opfleuren van de aura "Kra").

Lees verder..