Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% korting op alle behandelingen!!
Ook deze herfst voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 oktober 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Foto consult op afstand

Wilt u een consult (luku) van Baaswaterval, dan adviseren wij u altijd om een persoonlijke afspraak te maken zodat u zelf kunt langskomen op ons kantoor. Op deze manier kunt u kennis maken met Baaswaterval en mag u zijn werkwijze ervaren.

 Het kan zijn dat dit voor u geen optie is, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of te ver weg woont. Om deze redenen kunt u ook gebruik maken van een consult op afstand. Middels een (pas)foto krijgt Baaswaterval informatie door omtrent uw situatie.

Werkwijze fotoconsult
  • De kosten van een foto consult bedragen €65,-, deze kosten dient u vooraf via I-Deal te voldoen. Houd u er rekening mee dat een fotoconsult niet geannuleerd kan worden. Restitutie is voor fotoconsulten niet mogelijk.

  • Maak hieronder een afspraak voor een fotoconsult. Op de door u aangegeven datum en tijdstip neemt Baaswaterval telefonisch contact met u op voor de uitslag van het consult.

  • Wij adviseren u om alleen een fotoconsult op afstand aan te vragen wanneer u niet anders kunt. Indien het u wel schikt om langs te komen voor een consult op kantoor adviseren wij u van deze gelegenheid gebruik te maken. Op deze manier kunt u zelf kennis maken met Baaswaterval.

  • Voor een fotoconsult heeft Baaswaterval een recente kleur (of zwart/wit) (pas)foto nodig. Deze kunt u digitaal toesturen. Nadat u een afspraak heeft gereserveerd ontvangt u een bevestigings e-mail met hierin verdere instructies hoe u de foto kunt toesturen.

  • Indien u nog vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op telefoonnummer (010) 450 17 81
    (ma t/m vr 10:00 tot 15:00uur) of stel uw vraag via het contact formulier

Nadat u uw afspraak heeft gereserveerd word u doorverwezen naar een betaalscherm waar u het consult via I-deal kunt betalen. Pas na uw betaling wordt uw afspraak geplaatst in onze agenda.

 
Stap1

Kies een datum en tijdstip wanneer u een spoedconsult wenst.

Beschikbare dagen
Niet beschikbare dagen (vol)
De dag die u heeft geselecteerd
Beschikbare tijden op deze dag

Stap 2

Vul bij de gevraagde gegevens in.

Controleer of u een juist e-mail adres en telefoonnummer heeft opgegeven!!

U ontvangt namelijk een bevestigings e-mail en sms.

Stap 3

U kunt uw consult veilig betalen met I-Deal.

Na uw betaling ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigings e-mail (en sms) met hierin meer informatie over uw afspraak (routebeschrijving)

E-mail niet ontvangen? Neem dan hier contact met ons op.