Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% zomer korting!!
Ook deze zomer voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 september 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Een winti consult (luku) met Baaswaterval
Een winti consult (in culturele volksmond ook wel "luku" genoemd) met de heer Baaswaterval is niet alleen een bijzondere belevenis maar levert ook zeer gedetailleerde informatie op. Het bijzondere van zijn werkwijze is dat de heer Baaswaterval van te voren geen inhoudelijke informatie van u nodig heeft om een succesvol winti consult (luku) te kunnen verrichten. “het is juist mijn bedoeling om u te vertellen waarvoor u naar mij bent gekomen”, aldus de heer Baaswaterval zelf.

Praktijk Ruimte Baaswaterval (winti)De heer Baaswaterval kan op deze manier werken omdat hij op geestelijk niveau wordt begeleid door winti engelen (ook wel in culturele volksmond “Obia’s” genoemd) deze Baaswaterval informeren over de persoon die voor hem zit.

Met regelmaat krijgt de heer Baaswaterval al informatie door aan de hand van een naam, vaak gebeurd dit in de nacht voordat een afspraak plaats vindt. In een winti droom krijgt hij dan al informatie door over de personen die de volgende dag een afspraak hebben. Hierdoor begint hij meestal zijn verhaal met wat hij al over u (of de persoon waarover het gaat) die nacht heeft doorgekregen.

Tijdens een consult (luku) verkeert de heer Baaswaterval in een rustige trance toestand (een trance houd in dat een winti engel bezit neemt van de persoon). Door de jarenlange ervaring van de heer Baaswaterval gebeurt dit zeer rustig, snel en gemoedelijk. “mie au djompo pas te mie moes fetie” ofwel ik spring pas op als ik tegen boze geesten moet vechten, vertelde ooit een van zijn winti engelen (Obia’s).

Kenmerkend van Baaswaterval’s werkwijze is dat hij zeer rustig en geduldig communiceert, zijn winti engelen zijn ook zeer oud en erg ervaren met mensen. Voordat de heer Baaswaterval begint vraagt hij of alles vertelt mag worden, hierin kun je zelf bepalen of je alles wilt weten of niet.

Van de winti consulten (luku) met Baaswaterval mag je gerust verwachten dat je gedetailleerde informatie krijgt, wat je voor jezelf kunt verifiëren. Mocht uit uw consult blijken dat een winti behandeling noodzakelijk is, dan kan de heer Baaswaterval u hierover vrijblijvend informeren.
 Baaswaterval's werkwijze op een rij:

 • Geen voorverhaal om een afspraak te maken
 • Gedetailleerde informatie (wat u voor uzelf kunt verifiëren)
 • Baaswaterval communiceert gemoedelijk en rustig (ook in trance toestand)
 • U bent vrij om te vragen, ook na het winti consult
 • Praktijk Baaswaterval werkt volgens afspraak (discreet)
 • Al meer dan 20 jaar eerlijk, vertrouwd en ervaren op winti gebied


Reserveer hier online uw afspraak
 • Door onze mond tot mond naamsbekendheid ontvangen wij dagelijks veel consult aanvragen. Om ervoor te zorgen dat wij voldoende tijd vrijmaken voor uw consult werken wij op afspraak. Op deze manier kunnen wij u ook discreet ontvangen en te werk gaan.

 • Hieronder kunt u direct een afspraak reserveren voor een consult met Baaswaterval. Nadat u een afspraak heeft gereserveerd ontvangt u per sms en e-mail een afspraak bevestiging.

 • Het is helaas niet mogelijk eerder een afspraak te maken dan de beschikbare tijden en dagen vermeld op het reserverings formulier hieronder. Indien u eerder een afspraak wenst kunt u gebruik maken van de optie spoedconsulten.

 • De kosten voor een consult met Baaswaterval bedraagt:
  Regulier consult €50,- per persoon (max 45 min)
  Spoed consulten €125,- per persoon (max 45 min)

 • Indien u nog vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer (010) 450 17 81
  (ma t/m vr 10:00 tot 22:00uur) of stel uw vraag via het contact formulier

SPOEDCONSULTEN
Indien u eerder wenst langs te komen dan kunt u een afspraak maken voor een spoedconsult.
De kosten voor een spoedconsult bedragen €125,-.
Klik hier om een afspraak te maken voor een spoedconsult.


 
Stap1

Maak een keuze of u een afspraak wenst voor 1 of 2 personen.

De consult dagen zijn op de maandag(en), dinsdag(en), woensdag(en). Kies een datum en tijdstip wanneer u een consult afspraak wenst.

Beschikbare dagen
Niet beschikbare dagen (vol)
De dag die u heeft geselecteerd
Beschikbare tijden op deze dag

Stap 2

Vul de gevraagde gegevens in.

Controleer of u een juist e-mail adres en telefoonnummer heeft opgegeven!!

U ontvangt namelijk een bevestigings e-mail en sms.

Stap 3

Na uw reservering ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigings e-mail (en sms) met hierin meer informatie over uw afspraak (en een routebeschrijving)

E-mail niet ontvangen? Neem dan hier contact met ons op.