Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% zomer korting!!
Ook deze zomer voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 september 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Reinigingsbaden (Hebi watra, Prati watra & Krin Skin)
Reinigingsbaden zijn zeer krachtige kruidenbaden met zware ingrediënten zoals knoflook, uien, sterke surinaamse kruiden (wiries), limoen (en meer..) met als doel om geestelijk te reinigen of het uitdrijven van negatieve entiteiten. Deze reinigingsbaden worden onderverdeeld in 3 verschillende soorten kruidenbaden:

 Krin Skin

Een Krin Skin kruidenbad is een krachtig geestelijke reinigingsbad. Dit kruidenbad wordt vooral toegepast wanneer men meerdere kruidenbaden (winti watra´s) ondergaat.

De winti watra´s krijgen hierdoor een sterker effect omdat voorafgaand het lichaam geestelijk is gereinigd. Hierdoor kunnen de geestelijke begeleiders (winti´s) zich meer tot de persoon benaderen.

Een Krin Skin kruidenbad ondergaat men daarom ook wanneer iemand zich cultureel laat inwijden (voor het eerst gaat baden of veel winti watra kruidenbaden ondergaat).


Prati watra

De Surinaamse winti cultuur gaat ervan uit dat na het overlijden van een persoon zijn/haar ziel "kra" in het hiernamaals verder gaat. Soms komt het voor dat iemand een zeer hechte band had met de overledene, met het gevolg dat vanuit de geestelijke wereld wordt geprobeerd deze hechte band aan te halen (ofwel de ziel/kra van de overledenen kan de persoon waarmee hij/zij een hechte band had emotioneel niet los laten).

Hierdoor kunnen bij de persoon ongewenste geestelijke problemen ontstaan. Een Prati watra bied hierbij uitkomst. Een prati watra is (deels) een reinigingsbad met als doel om een scheidingslijn te maken tussen mens en geest. Beide partijen hebben als doel verder te gaan. Middels een prati watra winti ceremonie zal er vanuit de geestelijke wereld duidelijk worden gemaakt dat het voor de overledene tijd is om verder te gaan.


Hebi Watra

Een Hebi watra kruidenbad is een zware variant van de Krin Skin kruidenbad. Het verschil hierbij is dat een hebi watra wordt toegepast wanneer er sprake is van negatieve entiteiten (in culturele volksmond ook wel bekend als het uitdrijven van een bakru of slechte Yorka’s). Maar ook bij vervloekingen (zoals gebondenheid "Kroi", sommige familie/individuele vloeken "Kunu" of geestelijke straffen "Fyo Fyo") kan een hebi watra worden toegepast.

Door middel van Surinaamse culturele winti rituelen, gebeden en het ondergaan van dit zeer krachtige kruidenbad onder begeleiding van de heer Baaswaterval heeft de "hebi watra" als doel om iemand te verlossen van negatieve entiteiten/vloeken.

Veel van deze negatieve entiteiten zijn te herkennen aan:

 • lang aanhoudende negatieve culturele dromen
  (steekwoorden ter herkenning: katten, spinnen, valse of agressieve honden, kwijlende baby’s, doodskisten, vuiligheid, bijtende slangen, stekende naalden)

 • belemmeringen om vooruit te komen in het leven
  veel pech, het mislopen van normale zaken, vermoeidheid (energieloos)

 • Geestelijke waarnemingen
  Het zien, voelen en/of horen van negatieve entiteiten


 Baaswaterval's behandelwijze op een rij:

 • Al meer dan 20 jaar eerlijk, vertrouwd en zeer ervaren op cultureel winti gebied
 • Verzekerd van sterke geestelijke bijstand (obia´s)
 • Behandelingen zijn inclusief kruiden (wiries)
  (u hoeft niet zelf te zoeken naar de benodigde wiries/kruiden)
 • Duidelijke uitleg en begeleiding voor, tijdens en na de behandeling
 • Wij beschikken over een eigen winti geprepareerde behandel locatie

Voordat een behandeling kan plaats vinden is het uiterst noodzakelijk om eerst een consult (luku) te ondergaan. Tijdens een consult wordt bekeken of/en welke behandeling in uw situatie wenselijk is.


Reserveer hieronder een consult afspraak
 • Door onze mond tot mond naamsbekendheid ontvangen wij dagelijks veel consult aanvragen. Om ervoor te zorgen dat wij voldoende tijd vrijmaken voor uw consult werken wij op afspraak. Op deze manier kunnen wij u ook discreet ontvangen en te werk gaan.

 • Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier direct een consult afspraak in de agenda reserveren. Wilt u dit toch liever telefonisch doen, klik dan hier voor het contact formulier en wij nemen dan telefonisch contact met u op. U mag ons ook altijd bellen voor een afspraak op het nummer (010) 450 17 81 (ma t/m vr 11:00 tot 15:00uur).

 • Nadat u een afspraak heeft gereserveerd ontvangt u per sms en e-mail een afspraak bevestiging.

Tip!! Rechts vindt u per stap uitleg om een afspraak te reserveren


 
Stap1

Kies bij "wat wilt u boeken" of u een afspraak wenst voor 1 of 2 personen.

De consult dagen zijn op de maandag(en) en dinsdag(en). Kies een datum en tijdstip wanneer u een consult afspraak wenst.


Beschikbare dagen
Niet beschikbare dagen (vol)
De dag dat u heeft geselecteerd
Beschikbare tijden op deze dag

Stap 2

Vul bij de gevraagde gegevens in.

Controlleer of u een juist e-mail adres en telefoonnummer heeft opgegeven!!

U ontvangt namelijk een bevestigings e-mail en sms.

Stap 3

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigings e-mail (en sms) met hierin meer informatie over uw afspraak (route beschrijving)

E-mail niet ontvangen? Neem dan hier contact met ons op.