Welkom
Home
Wie zijn wij
Baaswaterval (Biografie)
In de Media
Consulten (Spreekuur)
Winti consult (luku)
Behandelingen
Kruidenbaden (Wasi)
Workshops
Winti kennis en ervaring
Contact Gegevens
Contact
nieuwsbrief
meld je nu vrijblijvend aan op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze workshops en diensten.


30% zomer korting!!
Ook deze zomer voeren wij behandelingen uit met een fikse korting. Tot 1 september 2019 krijg je 30% korting op alle behandelingen. Let op!! Zoals vorig jaar geldt ook dit jaar : AGENDA VOL = ECHT VOL.
 
Biografie: Winti Medium Baaswaterval
De heer Baaswaterval (culturele werknaam) komt uit een groot gezin en groeide op in de stad Paramaribo te Suriname, waar zijn vader werkte als stafmedewerker bij Openbaar werk en verkeer (Surinaamse Rijkswaterstaat) en zijn moeder als gezinshulp. Het gezin was erg bekend met de winti cultuur, daar zijn vader met zijn gave naast zijn dagelijkse baan ook vele mensen heeft mogen helpen als Surinaamse winti-genezer (bonuman).

Openbaring

 Spirituele Praktijk Ruimte van dhr Baaswaterval (winti)Op 10 jarige leeftijd kreeg de heer Baaswaterval een openbaring (droom), een winti engel "met in zijn hand een Bijbel" verscheen. Er werd hem verteld dat hij net als zijn vader over winti engelen (Obias) beschikte en hiervoor moest hij een eed afleggen om te zweren aan god (in cultureel volksmond "Anana Kedyaman Kedyanpon") dat hij zijn gave alleen ten goede zal gebruiken. Alleen door deze eed zouden de winti engelen hem kunnen beschermen en begeleiden.

Op jonge leeftijd begeleide zowel zijn vader als de winti engelen de heer Baaswaterval om zijn culturele kennis en winti gave te gebruiken. Op 15 jarige leeftijd verhuisde de heer Baaswaterval met zijn ouders naar Nederland waar hij op zijn 18e zijn dienstplicht vervulde.

In deze periode ontdekte hij dat zijn culturele gave krachtiger werd en kwam  er snel achter dat hij mensen met zijn culturele kennis en gave moest helpen.

In eerste instantie combineerde hij dit met een dagelijkse baan maar door zijn inmiddels opgebouwde naamsbekendheid (mond tot mond) opereert hij fulltime als winti-genezer vanuit een praktijk in Rotterdam.

Zeer ervaren winti-genezer

Ruim 20 jaar heeft de heer Baaswaterval al mensen geholpen door middel van rituelen en tradities vanuit de Surinaamse winti cultuur. Door zijn ervaring en geestelijke kennis staat hij zelf nergens meer van te kijken. De geestelijke wereld is te uitgebreid om je nog ergens over te verbazen, mijn taak is om hulp te bieden daar waar men mij nodig heeft, zegt hij zelf.

Met regelmaat wordt de heer Baaswaterval gevraagd voor interviews, lezingen en uitleg over de winti cultuur. Zo kon je Baaswaterval tegen komen in diverse tijdschriften (o.a. Paravisie, LEF!) maar ook op radio en televisie was de heer Baaswaterval te zien en te horen (o.a. met een wekelijkse uitzending op Radio Allekleuren en bij een aflevering van Max en Catherine op Ned 1).

Baaswaterval (40) en vader van 2 kinderen hoopt het werk nog lang te mogen voortzetten, om zo mensen op Surinaams cultureel winti gebied te helpen bij problemen.